Teraz jest Śr paź 17, 2018 4:11 am


Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pt lut 27, 2009 9:43 am 
UWAGA PIJAWA

Dołączył(a): Pn lut 18, 2008 7:07 pm
Posty: 1
Witam,

na stronie autosex w zakładce dostęp jak byk stoi, że wysyłając SMS-a otrzymam dostęp do czterech Waszych serwisów. To rzeczywiście prawda czy coś się komuś obślizgnęło na klawiaturze? ;)

Pozdrawiam
Kleos


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt lut 27, 2009 5:53 pm 
początkujący

Dołączył(a): N cze 03, 2007 8:11 pm
Posty: 11
tak to prawda


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 02, 2009 2:56 pm 
XES.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt cze 29, 2007 10:22 am
Posty: 2715
tak - to prawda. Pomiędzy serwisami należy jednak przechodzić klikając w ikonki na górze stron dostępowych aby klikać w aktualny link do strony. Nie wpisujcie adresów stron ręcznie z klawiatury. Chodzi o przekazywanie w linkach odpowiednich parametrów które pozwalają na korzystanie z jednego kodu.

_________________
Obrazek


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 02, 2009 10:44 pm 
początkujący

Dołączył(a): Pn mar 02, 2009 12:03 pm
Posty: 3
Tak to prawda bo te kody działają na te cztery serwisy i to już od dawna


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So lip 11, 2009 5:48 pm 
UWAGA PIJAWA

Dołączył(a): Pt mar 16, 2007 6:47 pm
Posty: 2
Czy dalej jest taka możliwość, dostępu do 4 serwisów??


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 13, 2009 7:05 pm 
XES.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt cze 29, 2007 10:22 am
Posty: 2715
Tak.

_________________
Obrazek


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 05, 2010 1:43 am 
początkujący

Dołączył(a): N lut 08, 2009 11:28 pm
Posty: 4
A co z pozostałymi serwisami? Jak zakupiłem kod na autosex.pl, to też moge wejść dzięki niemu na uczennice albo masturbowanie.pl?


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 05, 2010 10:03 am 
XES.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt cze 29, 2007 10:22 am
Posty: 2715
Możesz, ale nie dajemy na to gwarancji. Teoretycznie kody działają na wszystkich serwisach. Jednak oficjalnej promocji w tym zakresie w tej chwili nie ma więc nie bierzemy odpowiedzialności za to, że komuś się nie uda. Jeśli ktoś się w tym orientuje to powiem wam, że aby jeden kod zadziałał na wszystkich stronach musi się zgadzać tzw. ref w adresie strony. Najłatwiej uzyskać to poprzez przechodzenie między stronami w wyniku klikania w banery, a nie wpisywanie adresu w przeglądarce.

_________________
Obrazek


Góra
Offline Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.

Bez tych plików serwis nie będzie działał poprawnie. W każdej chwili, w programie służącym do obsługi internetu, można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji w Polityce prywatności.

Zapoznałem się z informacją